Blog - Drikkeriget ApS

Blog - Drikkeriget ApS

Contact

www.drikkeriget.dk - info@drikkeriget.dk

Bryggerier 01

BryggerierPosted by Henrik Boes Brølling 10 Feb, 2013 18:26
Bryggeri information:

Alesmith Brewing Company:
Fra Camra's "Good Beer Guide West Coat USA":
"San Diego's finest purveyor of craft beer is arguably Alesmith - an artisan and esoteric brewer inspired by the brewing traditions of Belgium and Britain. Founder Peter Zien is a former homebrewer who turned professional in 1995. He sacrificed a career in law to work his mashfork magic on second-hand dairy equipment in a quirky brewery on the northern fringes of town. Regularly showered in medals, Alesmith's all-natural, bottle-conditioned beers are renowned more for their balance than their unabashed bitterness. Fantastic beers."

Alesmith er netop kåret Small Brewing Company of the Year til Great American Beerfest 2008.

www.alesmith.com

Brouwerij 3 Fonteinen:

www.3fonteinen.be

Brouwerij de Molen:

Vi er meget stolte af at kunne præsentere det hollandske bryggeri De Molen. Øl fra De Molen ankom for første gang til de bedste dansk hylder for 1-års tid siden, Menno Olivier besøgte EBF 2008 med nogle fantastiske øl, deriblandt et 225l træfad med hans American Strong Ales Cuvee. Der kan ikke være mange seriøse danske øldrikkende ganer der ikke allerede kender De Molen og slet ikke efter Menno's besøg på den netop afsluttede Ølfestival i Valby, hvor han igen præsenterede en stribe ovenud fantastiske og velbryggede øl. Vi har fået Menno til at flaske en del af sine øl i 33cl flasker, hvilket vi håber vil blive velkommet på det danske marked.

www.brouwerijdemolen.nl

Cigar City Brewing Company:

www.cigarcitybrewing.com

Dark Horse Brewing Company:

www.darkhorsebrewery.com

Evil Twin Brewing:


www.eviltwin.dk

High Water Brewing:

www.highwaterbrewing.com

Hoppin' Frog Brewery:
Er tilbage i Danmark i stor stil. Fred Karm, ejer, brygger og mega teknisk nørd på den underligst made.
Fred Karm har fået et teknisk speciel bryghus designet hos JV Northwest brewing systems, anlægget kan brygge med mere malt pr. liter væske end de fleste andre bryggerier. Han har fået installeret et specilt systems I forbindelse med sit flaske anlæg der udskifter den resterende luft I flaskens top for bla en bedre bevaring af humle aromaerne efter at øllet er flasket.
Fred Karm brygger teknisk perfekte øl og der er ikke mange bryggerer der brygger så meget til stil som han og han har vundet et hav af priser til GABF.
Hoppin' Frog så vidt det er muligt kun med lokale ingredienser.

www.hoppinfrog.com

Jester King Craft Brewery:

www.jesterkingbrewery.com

Jolly Pumpkin Artisan Ales:
Ron Jeffries startede sin professionelle bryg karriere i 1995 og åbnede Jolly Pumpkin i 2004.
Jolly Pumpkin er et af brygverdenens mest respekterede bryggerier og Ron anses af mange som forgangsmanden for den store bølge af fadlagrede øl der raser verden over.
Farmhouse Ale kommer ud af Jolly Pumpkin, øl der har første gæring i åbne gærkar og derefter alle kommer på træfade varierende fra 225L til 2000L. Fadene har tidligere indeholdt enten rød- eller hvidvin, et par Bourbon fade har også sneget sig ind, og indeholder derfor en zoologiskhave af bakterier. Denne zoologiskehave har beboerer som Brettanomyces, Lactobacillus, Pediococcus og Saccharomyces. Disse små venner frygtes af mange, men når de tæmmes (og det kan Ron) er de med til at frembringe noget af det dybeste og mest komplekse ølverdenen har at tilbyde.
Ron har vundet div priser for sine øl, bla guld til Great American Beer Fest.

www.jollypumpkin.com

Kuhnhenn Brewing:

www.kbrewery.com

Leelanau Brewing Company:

Charles Psenka's Leelanau Brewing Company er et super seriøst "small-batch brewing company" mindre end 50 kasser produceres i gennemsnit pr. måned. Bryggeriet er under opbygning og Ron Jeffries fra Jolly Pumpkin er konsulent på selve bryghuset. Det er på Jolly Pumpkin øllene idag brygges, og de brygges faktisk med assistance fra selveste Ron Jeffries.
Charles arbejder på Jolly Pumpkin som rådgiver og konsulet i forhold til fad valg og vedligehold, det er også på det område hans hovedforce ligger i forhold til Leelanau Brewing Company. Opskrifter er udarbejdet med Ron Jeffries, men fad valg er 100% foretaget af Charles Psenka. Leelanau's øl er fadlagrede på 100% fransk eg, fade der er designet og produceret i europa for Leelanau Brewing Company.
Et nyt bryggeri der for alvor er værd at holde øje med!

www.leelanaubeer.com

Naparbier:

www.naparbier.com

Pipeworks Brewing Company:

www.pipeworksbrewing.net

Pizza Port Brewing Company:
Pizza Port åbnede dørene som bryggeri i 1992 og har været en af hovedspillerne i San Diego's opstand som USA's "cutting-edge-craft-brewing-hovedstad". I dag findes der 3 afdelinger af Pizza Port, alt øl sælges fra fad (der flaskes kun til konkurrencer). Vi får øl fra Pizza Port - Carlsbad som under Head-Brewer Jeff Bagby har vundet noget nær et ton medaljer i brygkonkurrencer. Pizza Port brygger frisk syd californisk surfer øl. Drikkeriget får et par fustager af deres højere alkohol % vinter-øl og et par der kan få os til at længes efter sommeren!

www.pizzaport.com

Port Brewing Company:
Nu bliver det kompliceret; Jeff Bagby stod i lærer hos Tomme Arthur der var head-brewer på Pizza Port fra 1997 til 2005. I 2005 opstod Port Brewing Company og Tomme Arthur fik den fantastiske titel som Director of Brewery Operations for Pizza Port og Port Brewing Company.
Tomme Arthurs opskrifter fra hans Pizza Port tid blev overført til Port Brewing Company. Port Brewing Company brygger samme type øl som Pizza Port: frisk, vel humlet syd californisk øl.
Uden megen overdrivelse kan det siges at Tomme Arthur på nuværende tidspunkt er en af verdens mest toneangivende bryggerer.

Small Brewing Company of the Year til Great American Beerfest 2007, selvfølgelig sammen med Lost Abbey der er Port Brewing's belgisk inspirerede linie.

www.portbrewing.com

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.