Blog - Drikkeriget ApS

Blog - Drikkeriget ApS

Contact

www.drikkeriget.dk - info@drikkeriget.dk

Ok, der er sket en del siden sidst.....

2011Posted by Henrik Boes Brølling 01 Nov, 2011 08:52
Drikkeriget var på GABF og det medfører forhåbentligt snart et par spændende nye bryggerier på de danske kyster, meeen det er ikke let i øjeblikket.
I har forhåbentligt opdaget alt det underlige på hylderne som vi har glemt at skrive om, men det er nok også allerede væk.

Hvis du skynder dig er der stadigt HF BORIS Royal, ja Royal og måske hans kæreste. Fik i Big Sounds fra CC, kirsebær touchet, den må stadigt være at finde. Mere Humidor Jai Alai og en STOR portion Jai Alai på fad!!! Og smoooootttthhhhh BA schwarz beer fra Shorts. Og Rogue masser af fad, hovedsagligt i hovedstands området (desværre, men som altid...), men det ganske land er selvfølgelig velkommen. Drikkeriget har aldrig tidligere haft Older Viscosity på lagret i mere end 7 sekunder, der er lidt i øjeblikket så stock up på den bedste (Barley Wine iflg Information !?!?!?!?!?!? WHATTTTTTT) ØL. Evil Twin stopper ikke rigtigt op......Ron og Ryan kysser i øjeblikket. The Bruery + CC colab skulle være at finde+++and specials derfra. BA Santas og heeeeelt frisk High Tide er på vej. Founders sender også, måske lidt Maple Breakfast....

Vi arbejder stadigt på en lille stor begivenhed, den der blev aflyst med 3 Fonteinen for noget tid tilbage. Armand er på benene igen, men han skal måske opereres i det andet....Vi kan næsten ikke lade være at fortælle hvilke øl, men det bliver fanme vildt, når det altså kommer til at ske.....og det kommer til at ske. Det bliver vildt!!!!! VILDT!!!!!!! Vildere end du tror!!!!!!!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.