Blog - Drikkeriget ApS

Blog - Drikkeriget ApS

Contact

www.drikkeriget.dk - info@drikkeriget.dk

Lang tid siden........

2011Posted by Henrik Boes Brølling 27 Apr, 2011 11:57
........det er selvfølgelig fordi at vi har skide travlt.
Hvor starter vi....der er sket en del......noget ved du sikkert allerede andet ikke......

Den lille (store) mad og sure drikke event vi skulle nyde inden ølfestivallen i Kbh er skudt nogle måneder.......den sure ven der skulle være den store hovedperson har ikke helt vist sin venlige side endnu....vi har smagt, den viser stadigt tænder MEN ER FULDSTÆNDIGT VILD ALLEREDE, kærligheden ligger lige bag...... sommeren gør den godt.
Entusiasternes festival.....Drikkeriget har som tidligere ingen stand, mennnnnn......tilgengæld kommer Menno med hemmeligheder, Brewdog drengene med hemmeligheder, Kissmeyer med hemmeligheder, Beer Here med hemmeligheder, Grassroots med hemmeligheder og sidst men ikke mindst....mon ikke den overdrevne ondskabsfulde tvilling finder på noget hemmeligt.
Drikkeriget glæder sig....det bliver endnu engang pisse fedt.
Nåhh ja, på fredag.....hvis du ikke har andet at give dig til åbner Ølbiksen i deres nye fine lokaler på Istedgade. Mike, Tomme, Jakob og Morten legede Cali efter Noma og det kan smages, der er ikke meget, lidt i Ølbiksen og lidt hos Amager.....
Drikkeriget og de Oreganske skurke er blevet venner.......ffffaaadddddøøøøøølllllll og meget.......Mocha Porter Mom Ale Dead Guy Ale Brutal IPA Chatoe Oregasmic Chocolate Stout Nut Brown Shakespeare Stout Dry Hop Red Yellow Snow Capt. Sig's Northwestern Ale XS Imperial Red John John Dead Guy.......ohohohoho
3 Font og nejnejnej.....der har ikke tidligere været en Geuze eller noget som helst andet blend der kun har indeholdt Lambic brygget af Armand........nej det har der ikke.......nejnejnej.........men det kommer der....ARMAND' 4......4 stk Geuze......4 forskellige blends.....og nejnejnej hvor smager de VANVITTIGT godt!!!
HF russisk Royale!!
Jolly P endelig igen endlig på de danske kyster........gamle kendinge.....men der er så meget godt imellem.......og så selvfølgelig græskarets første græskar øl....man skal godt nok have amerikansk blod i årene for at kunne værdsætte.......men alligevel......La Parcela......måske når de har gemt sig på træfade og når JP's husgær har gjort sine underværker.......
Menno udvider RADIKALT.......det lille anlæg bliver på sin plads i møllen......endnu flere spændende og veludviklede eksperimenter i fremtiden
Shorts...........de er sku glade for Drikkeriget......igen som de eneste ud over bryggeriet selv......Bourbon Sustenance....og selvfølgelig også et par andre nye.
Alle danskerene går amok....også de undenlandske.......Bierwerk....endelig.....frem og tilbage og frem og tilbage i Sydafrika.......bitter og kaffestout.....de har virkeligt noget specialt........Beer Here stopper heller ikke.....Amme og 2xrøg.....brun humle og børne (næsten) øl....Ryan brygger til RB kongerne......og Kissmeyer er allerede højt oppe i numrene............Tvillingen også de sidste skud er de hippe og hvidvinsdiscoerne.....premiere på fredag.
Bryggeriet.....Saison's......belgisk øl perfektioneret.....
Cigaren ryger snart aftsted igen.....nyt til Drikkeriget......forsatan hvor kan de brygge........og Grassroot versionen af Either/Or brygges snart.......DK får fornemt besøg af Wayne Wambles.....han slår vidst også et smut forbi Kbh.

Og sikkert mere...........
Drikkeriget.


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.