Blog - Drikkeriget ApS

Blog - Drikkeriget ApS

Contact

www.drikkeriget.dk - info@drikkeriget.dk

Her er så dejligt i Drikkeriget.

2010Posted by Henrik Boes Brølling 09 Feb, 2010 23:18
Så er Drikkeriget tilbage i fuld effekt, vi har selvfølgelig overhovedet ikke været væk. Vi har bare haft sååå travlt med at drikke alt det dejlige øl der er kommet til Drikkeriget at vi ikke har fået skrevet nyhedsemail, øhhh. Drikkeriget håber at du selv følger med for det er væltet jo ind med de vildeste gotter.
Og vores hemmelige spion satelit holder selvfølgelig også et vågent øje, den har sku fundet lidt af hvert sådan rundt omkring, øl som der ikke er andre der gider at drikke, men Drikkeriget ved jo ikke bedre........alt det sure skidt, alt for meget humle og hvorfor skal øllene være så sorte.........vi bliver lokket til hvad som helst.

åååuuuuuuuu...........det bliver sku bedre og bedre at bo i Drikkeriget......Geuze og ikke den værste af slagsen er på vej BROUWERIJ 3 FONTEINEN, ja, ja vi kan sku stadigt selvom vi drikker for meget øl, det lækreste, lækreste, lækreste, lækreste, sur gammel fadlagret Lambik, Schaarbeekse Kriek, lidt Vintage 2005, den vildeste Eau-de-Vie......1 måned.
Og så endnu en gammmel DB kending.....Green Flash Brewing Company....vi besøgte dem og de har et par hemmelige ting i gemmerne som endnu ikke har set Drikkeriget men som forhåbentligt kommer til det....huuuummmmmmmle.....de kan fanme deres IPA.
Jaja, Dark Horse dem var vi også forbi, den vildeste brygpub.....de syntes også at Drikkeriget har fortjent lidt.....alle de sorte tal, i små mængder men de er her der er selvfølgelig også lidt ((I)I)IPA

Sidste men i den grad ikke mindst og så alligevel næste.....the incredible, the unforgettable....ham den fuldstændigt vanvittigt gode Captain Lawrence han har sku endligt fået pakket lidt øl til Drikkeriget.......de vugger på Atlanten....hans egen lille reserve, X-guldet og hans ven eller er det øen hvor skatten er gemt....det bliver sååå godt!!!!!!

Hvad ellers....smagninger, vi kommer også gerne til dig......verdens måske stærkeste øl (ihvertfald i en kort stund)....japanske byer.......nye hoppende frøer, både i rød og orange, også nogle helt friske og grønne.......sorte tirsdage og ahorn træ træ....tommy's eget fad og flere engle.....hvis du ikke fik kørt ræs i første eller anden omgang er tredie på vej, det er den pishamrende gode onde magt også....hvad ellers.....ROM ER FOR VILD.....smagningen dernede var simpelthen for vanvittig.....og det er Pizza Port fanme også, ærgeligt at de ikke flasker....CASA'en kunne godt have haft lidt mere tranebær, men den var sku med til en bedre jul....og Rugbrødet også Jule Bryg-Style #1.....nåhhhja, en enkelt kasse gammel tærte.....ST går amok....og endeligt morgenmads stouten, den rigtige....

Der er helt sikkert sket mere og der sker hele tiden nyt.

(Februar 2010)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.