Blog - Drikkeriget ApS

Blog - Drikkeriget ApS

Contact

www.drikkeriget.dk - info@drikkeriget.dk

Ja ja vi er ikke gået i stå!

2009Posted by Henrik Boes Brølling 13 Feb, 2009 10:35
Tro nu ikke at Drikkeriget er gået i stå bare fordi du ikke har hørt fra os i en måneds tid. Vi har så travlt med at få nye spændende øl til Danmark (efterhånden er det blevet til det meste af Europa) at vi ikke har haft tid til en lille opkvikkende nyhedsemail.
Southern Tier har brygget nye øl og de er på vej, Jolly Pumpkin har brygget nye øl og de er på vej, Port Brewing/Lost Abbey har brygget nye øl og de er på vej (kommer der måske også noget af det sure?), Alesmith har brygget nok til at der også bliver lidt til Drikkeriget.
Så er vi selvfølgelig også igang med nogle helt nye bryggerier: Et der ikke rigtigt kan få tilladelserne i orden, et der ligger så fjernt at vi ikke rigtigt kan få fragt priserne til at hænge sammen og så er vi igang med 2 gode økologiske bryggerier (og ja gode økologiske øl er en sjældenhed), det ene dug friskt, det andet veletableret. Et af de "gamle" bryggerier er gået igang med et nyt spændende projekt, det finder også Drikkeriget på et eller andet tidspunkt. Små heeeeemmelige dråber er der også på vej.
Nåh ja, vi er jo ret gode venner med Mikkeller. Det første synlige samarbejde rammer Drikkeriget om et par uger.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.