Blog - Drikkeriget ApS

Blog - Drikkeriget ApS

Contact

www.drikkeriget.dk - info@drikkeriget.dk

Masser af nyt og festival

2010Posted by Henrik Boes Brølling 29 Apr, 2010 23:40
Det vælter ind med nye og lækre øl, men du skal endnu engang skynde dig hvis du skal smage eliksiren. Drikkeriget har efterhånden spredt sine humlede arme over det meste af europa, de er sku hurtige derude og snupper det meste inden de danske butikker overhovedet har fået åbnet deres email. Din butik skal presses lidt hvis de skal have alt det gode.

Green Flash er tilbage i Danmark......Westcoast IPA, uhmm hvor har den været savnet, men også alt det andet! De brygger fanme gode øl, ikke filtrerede og ikke alt muligt pis... huuuuummmmmllllllllleeeeeeeeee.
Det vælter ind med altmuligt; The Bruery, Strong, Alesmith, Hurtig, Strong, Port Brewing jamen altså, Lost Abbey jamen altså og surt!! Og en lille hemmelig smule Cuvee de Tomme, De Molen altmuligt humlet sort røget brunt og noget med Närke.
OOOOOOOOg the mother the father and the son, sort og hvidt, alt og intet, GEUZE ØLLETS ØL Drikkeriget er fanme i live. Hvor er det dog pishamrende fedt at Drie Fonteinen syntes at Drikkeriget skal forkæles. Vi starter med lidt Oude Geuze og lidt Oude Kriek og lidt Schaarbeekse og lidt stærkt Armands Spirit vi fik kun MEGET få flasker og den er GOOOOD, Eau-de-Vie på Oude Geuze.

Og den store festival om et par dage, varm op! De Molen kommer og medbringer et par gode øl, Brewdog kommer og medbringer et par af de aller stærkeste.

Vi er der rundt omkring, og vi hjælper også lidt hos Mikkeller.

ØL!!

(April 2010)

  • Comments(0)//blog.drikkeriget.dk/#post26