Blog - Drikkeriget ApS

Blog - Drikkeriget ApS

Contact

www.drikkeriget.dk - info@drikkeriget.dk

Drikkeriget går amok

2009Posted by Henrik Boes Brølling 03 Jul, 2009 13:36
Nu går Drikkeriget sku amok, 2 nyheder indenfor 14 dage! (ok, lidt forsinket på bloggen)

Drikkeriget er endnu engang blevet forgyldt af fine, fine øldråber.
Vi har efter næsten 2 års overtalelse fået Steve Berthel fra The Livery i Benton Harbor, Michigan til at købe en flaskemaskine.........eller syntes han bare at det er tid til at Drikkeriget skal smage hans ekstremt interessante øl og flasker i hånden?
Vi er ligeglade med hvordan de er flasket, men vildt glade for at de endeligt er flasket!
3 øl har i første omgang fundet vej og de er dyyyyyyyre:
Impeche – Michigan harmony ferskner og en stor portion af dem i en belgisk amber ale, hmmmm, og så i merlot fade, hmmmmmmm, og så lidt vildgær, hmmmmmm, 4 vildgærs fermenteringer senere på endnu en omgang fade, hmmmmmm, Sour Ale på 14%
Verchuosity – Søde Michigan kirsebær og en rigtigt stor portion af dem i en belgisk amber ale, hmmmm, og så i merlot fade, hmmmmmmm, og så over i et nyt fad og syre kirsebær, hmmmmmm, og så lidt vildgær, hmmmmmm, 5 vildgærs fermenteringer senere og 9 måneder, hmmmmmm, Kriek på 12%
Cask Aged Hoppelbock - Steve er USA's Bock mester hans trippelbock er vanvitting og Hoppelbock er på vej der hen, eller det var den inden den blev tørhumlet med Saaz og Sterling og røg på merlot fade hvor der gemte sig et par af Drikkerigets bedste venner, brettanomyces, Cask Aged Hoppelbock er vild!!

Jolly Pumpkin syntes endnu engang at Drikkeriget skulle forkæles med lidt surt. Brettanomyces, Lactobacillus, Pediococcus og Saccharomyces dygtigste kusk har kælet lidt for sine (og Drikkerigets) små venner.
Bière de Mars - Velkommen marts og forår og varme, klar til at blive drukket fra marts men som egenligt skulle gemmes i mange måneder. Jolly Pumpkin frigiver i slutningen af marts. Rav-farvet maltet, masser af mørke frugter og selvfølgelig med den let syrlige Jolly Pumpkin karakter.
Maracaibo Especial - En varmere øl til de kølige sommer aftener. Brygget med kakaobønner, krydret med lidt kanel og sød appelsin skal og så lidt mere end en måned på brugte vinfade. Ron Jeffries kalder den en Special Brown Ale.
Madrugada Obscura - En helt fuldstændigt vanvittigt god øl, stout som Stout egentligt skal være (det er der bare ret mange der ikke helt har forstået, men det skal nok komme!). Sort og fyldig, og så sker der mirakler i de hyggestunder Stouten har i træfadene med de små søde gærceller. Sort, fyldig og sur!!!

Der er nærmest intet af dette øl, så hvis du vil smage er det med at komme ud af døren.
(dvs hvis du først læser dette her på bloggen fordi du ikke har tilmeldt dig vores nyhedsemail er nok for sent)

  • Comments(0)//blog.drikkeriget.dk/#post14