Blog - Drikkeriget ApS

Blog - Drikkeriget ApS

Contact

www.drikkeriget.dk - info@drikkeriget.dk

Meeere øl!

2009Posted by Henrik Boes Brølling 22 Mar, 2009 20:51
Så er der nyt i Drikkeriget! Lageret fra tidligere runder er for længst fuldstændig ryddet, nu bugner det igen!

Først og fremmest har vi kigget udover USAs grænser og har lavet en aftale med Danmarks bedste bryggeri Mikkeller. Vi laver en serie øl sammen, hvor Drikkeriget kommer med en idé og Mikkeller brygger en øl. Første øl i serien hedder DIPA og er Mikkellers første Double IPA til det danske marked, en bitterhumlet lækker sag, tør let (10.1%) og sprød. Vi har fået den både på fad og på 33cl flasker, men brygget er småt!
Vi er allerede igang med næste øl: tysk aroma humle, US IPA agtigt malt profil, omkring de 6%, spændende!!

Udover Danmark, har vi også kigget ud i Europa og har lavet en aftale med Hollands klart bedste og mest innovative bryggeri De Molen. De Molen brygger en række vildt spændende øl, hvis du ikke allerede har smagt dem, skal du skynde dig at gøre det.

Og så til gode gamle USA.
Vi har fået nyt hjem fra Southern Tier bl.a. en meget spændende Double IPA.
AleSmith har sendt os lidt YuleSmith, lidt mere Wee Heavy, et par flasker IPA og ikke mindst.................meget lidt Speedway Stout!!!!!!!!!!!!!!
Lost Abbey/Port Brewing har sendt os et par eftertragtede gengangere og nogle meget spændende nyheder (noget er sort, noget er surt!).

Øllene er landet og skal lige mærkes. Vi regner med at du kan finde dem på en hylde nær dig i løbet af den kommende uge. Dette er dog kun hvis du går med og presser din lokale pusher, for han er med stor sandsynlighed lidt sløv i optrækket. Dette betyder at det meste af det fantastiske øl der er ment til Danmark ryger vidre ud i Europa, hvor man ikke tøver et sekund når det gælder fantastisk øl.

2009 blive endnu en super ølår!

  • Comments(0)//blog.drikkeriget.dk/#post11