Blog - Drikkeriget ApS

Blog - Drikkeriget ApS

Contact

www.drikkeriget.dk - info@drikkeriget.dk

Masser af julegodter (men ikke såååå mange juleøl)

2010Posted by Henrik Boes Brølling 24 Nov, 2010 15:28
Noma middagen går som varmt brød, du skal skynde dig hvis du vil med.......Drikkeriget glæder sig, det bliver fanme vildt
Spændt på hvad både Noma og Tomme kan trække op af ærmet.

D
et går sku godt i Drikkeriget, masssser af øller!
Et smut til Belgien hvorfra der kommer det VIIILLLLDESTTTEeee, nejnejnej det bliver bare såååååå.....ååhhhh
Den vådhumlede version af Hårdkogt, jaja sådan en var der på vej, men det bliver ved VAR for den endte sit liv på øllets evige jagtmarker, næste år? Tilgengæld er der lidt af den store tysker til dem der endnu ikke har smagt, den nye Speed Ball og RØGGGGGGGG for alvor.
Den Onde Tvilling skider og pisser i bukserne på et hotelværelse i New York.......det får Drikkeriget lov at nyde!!
Christian's B... H... er for alvor i huset.
Tomme har for fyldt Drikkeriget, High Tide uhhhhhhhhh hvor glæder man sig bare til hvert eneste efterår, og selvfølgelig Santas Little Helper 2010, yeahhhhh, tonsvis af andre godter, ikke mindst Guld, røgelse og myra, soldater og fortabte engle i whiskey dansende på varme sten.
Og fadøl, ikke mindst Grassroots og Stillwaters Fleur Nories....Blomster, frugter......og MØRKEEEEEE.
Hollandsk hammer og segl, Europæsik Elevatorøl, den sødeste eleksier men stadigt med det djævelske kulsyre.
ST stopper aldrig!!
Mon ikke også der kommer en fortsættelse og et Rugbrød fra BRYGGERIET?
Hvor har det dog taget sin tid, men cigar, fisk, underlige cedertræs spil, ellereller...eller? og noget der lyder som en rigtigt sød pige men er noget helt andet..., er på vej.

Det hele er lige meget, der er så meget øl på vej, følg med på hylderne i din yndlings ølbiks.

Jepsss!!


(November 2010)

  • Comments(1)//blog.drikkeriget.dk/#post33

Tomme Arthur er klar, Noma er klar og det er Drikkeriget selvfølgelig også

2010Posted by Henrik Boes Brølling 11 Nov, 2010 11:09
Drikkeriget glæder sig.....og er stolte!!


Og ja, det er lidt svært at læse så klik her og derefter på invitationen på vores www.


(November 2010)

  • Comments(0)//blog.drikkeriget.dk/#post32

HF + DM

2010Posted by Henrik Boes Brølling 08 Nov, 2010 09:56
Nåhh ja lidt billeder fra en super aften.


Møllen!!!!Mennos bryghus........hvordan fanden kan der kommer så meget godt øl ud af det spabad......og hvad mon fremtiden bringer hvad dette angår.Ossssttttttt.........der var ihvertfald engang.Fremtiden........Drikkeriget spottede et par hemmeligheder som vi nok skal få del i.Happy faces......og så.The drunks!!!!!!!! Freestyling Black&Tan Hoppin' To Heaven, Mean Manalishi, Misto, H&A Bruichladdish BA......YEAHHHHHHHH(November 2010)

  • Comments(0)//blog.drikkeriget.dk/#post31

Tampa......hvorfor?

2010Posted by Henrik Boes Brølling 16 Sep, 2010 20:56
Hvorfor fanden da tage til Tampa i september.........er Drikkeriget blevet overfaldet af en skingrende sindsyge?

Er det den fuldstændigt vanvittige morgenmad der serveres på King Corona.....?

Er det for at cruise de solbeskinnede gader....?

Er det for at begrave sig i verdens bedste vinkortBerns Steak House.....?
Jaja, det er en Souverain fra 1975!! Og den var i super stand!

Eller er det for at æde 100% Black Angus Sirloin Steak Hot Dog Datz.......

Casken i baggrunden og det sorte øl i glasset er selvfølgelig.....du ved det......The Soggy Loaf, eller pænere Pumpernickel Rye Porter.....uahhhhhhhhhhh!!!!!

Var det for at være til RB smagning Florida style.......?

Eller at hænge ud i denne middelmådige bar........?
Med disse taphandles!!!!!!!

You got it...det var selvfølgelig for at chille med disse dudes og se dem gå amok i et bryghus!!!
Either and Or - Black IPA (http://blog.cigarcitybeer.com/2010/09/13/246-hill-farmsteadgrassrootscigar-city-collaboration-recap.aspx)
(Ryan fra Grassroot og Fanø, Joey der startede Cigar City, Shaun fra Grassroot og Hill Farmstead og Wayne headbrewer på Cigar City)

Dette Bryghus!!!!!!!!!!!!!!!!

Cigar City Brewing har været på vej til Drikkeriget siden 2008, nu håber vi snart de ankommer...........

Florida!!!!

(September 2010)

  • Comments(0)//blog.drikkeriget.dk/#post30

Hoppin' Frog beer/food pairings

2010Posted by Henrik Boes Brølling 16 Sep, 2010 18:19
Fred Karm kommer som tidligere skrevet et smut til Europa. En lovende begivenhed som vi glæder os til. Hvis du ikke aner hvad du skal lave den 14 oktober kl 18.30 er det måske en god ide at tage til Bodegraven!!


(September 2010)

  • Comments(0)//blog.drikkeriget.dk/#post29

Alle de oplevelser!

2010Posted by Henrik Boes Brølling 29 Aug, 2010 19:36
Fantastisk sommer! Drikkeriget har været Europa rundt. Masser af røg fra træfad i Bamberg, det fineste Champagne hos Tarlant, verdens bedste Whiskey (ja, lige præcis verdens bedste) hos fad supersupersuperstjernen Couvreur i Beaune, overdreven terroir på I'll de Re og langt fra mindst et fanatisk smut forbi 3 Fonteinen i Beersel, mon der kommer et par spændende ting derfra til Drikkeriget???

Nyt!! Og en masse gamle kendinge. Og sjældenhederne, vi gør jo for fanden alt hvad vi kan. Tomme kan jo godt lide Drikkeriget, Framboise de Amorosa!!!!!!!!... finder du ikke i mange andre riger, Drikkeriget ONLY! Ældre, englene, begge i ny indpakning, klipperne++. Coton fra The Bruery og første trin mod den svære cigar, spørg de andre riger, heller ikke, lidt mere Black Tuesday i næste omgang, men der er ikke meget. Masser af fade fra Pizza Port, Jeff har samlet alt muligt blandet sammen, super friskt, crazyyy (Feeding Frenzy, "Pseudo" IPA, Pier Rat Porter, Dawn Patrol Dark, California Honey, Commando Scottish, Lou P. Lin, Mike's Pale, Bacon & Eggs Imperial Breakfast Porter, Cho-Saiko, Z-Man Stout, Sharkbite Red, Black Wave, Poochie, Que Onda?, Chronic, Night Rider, Welcome Back WipeOut, Bizon). Tons af nyt fra De Molen, så meget at vi ikke engang har styr på det, selvfølgelig både Stout og Porter fra "Det sorte øl's konge", men også nyt blondt og humlet. Vi arbejder på en ny juleøl, sort, ikke? Hårdkogt er ude og den er fanme frisk, fantastisk og engelsk, AB:02, lidt Sink. Den nye bonde fra ST + goooooooode fade, denne gang har de fundet vej helt til Århus!! Shortsene igen super friske små flasker, dem alle og lidt mere Imperial, de aller aller aller aller sidste, Drikkeriget ONLY (og selvfølgelig baren i Bellaire, men ellers --). Alt muligt nyt fra Founders.
Dark Horse på vej, Alesmith på vej, Green Flash på vej!!!!

Fred Karm kommer på besøg i det fjerne Europa. En fantastisk middag er under opsejling i Bodegraven, Mennos gamle ostelager. De Molen's huskok laver lidt overraskelser på Hoppin' Frog øllet og Fred fortæller. Drikkeriget forventer en fantastisk oplevelse. Torsdag d. 14 oktober, kom!

Og supermiddagenNoma. Rygterne er blevet spredt. Bryggeren er stadig lidt hemmelig, men det bliver fanme vildt, 8 retter og forhåbentligt en øl eller 2 du ikke tidligere har smagt (og ikke kommer til at smage igen). Der kommer mere......

DRIK!!!


(August 2010)

  • Comments(0)//blog.drikkeriget.dk/#post28

Det hele er allerede væk, men..

2010Posted by Henrik Boes Brølling 06 Jun, 2010 22:23
Alligevel en nyhedsemail, det har jo været lidt lang tid siden. Festivallen i Kbh gik jo fantastisk Brewdog løb tør for øl....og så håber vi at du fik smagt en af de 4 flasker af tyskeren der var taget med til deling til 13.000 mennesker.......Menno uhhhhhhh, han er intet mindre en kongen når det kommer til sort øl. Der stod også et par hemmelige prøver bag hans bar, håber at du var frække nok.
Og hvad sker der (det meste er allerede væk!!)....nyt fra De Molen, små flasker af ting fra festivallen. Masser fra GF, uhh den humle. Masser fra Dark Horse, uhh de sorte. 3 Font, uhh de sure. Speedway, væk. Den sure bryggers eget fad, væk.........Men trøst dig der er mere på vej: BORIS' store tykke ondskabsfulde kæreste. Først papir, så bomuld og denne gang med den helt store Cigar. De 3 sure springvand....og nu også FOR gammelt. Flere Shorts og det er i næsten alle farver og størrelser. Og så bliver vi sku forkælede af Tomme, de HEMMELLLLLIIIIGGGEEEEE hindbær, ja det havde du ikke regnet med hva??? (det havde vi heller ikke).
Er forresten ved arrangere HF smagning hos Menno midt oktober, Fred kommer over, book!
Er forresten også ved at sætte nogle vilde smagninger sammen, så hvis.....

(Juni 2010)

  • Comments(0)//blog.drikkeriget.dk/#post27

Masser af nyt og festival

2010Posted by Henrik Boes Brølling 29 Apr, 2010 23:40
Det vælter ind med nye og lækre øl, men du skal endnu engang skynde dig hvis du skal smage eliksiren. Drikkeriget har efterhånden spredt sine humlede arme over det meste af europa, de er sku hurtige derude og snupper det meste inden de danske butikker overhovedet har fået åbnet deres email. Din butik skal presses lidt hvis de skal have alt det gode.

Green Flash er tilbage i Danmark......Westcoast IPA, uhmm hvor har den været savnet, men også alt det andet! De brygger fanme gode øl, ikke filtrerede og ikke alt muligt pis... huuuuummmmmllllllllleeeeeeeeee.
Det vælter ind med altmuligt; The Bruery, Strong, Alesmith, Hurtig, Strong, Port Brewing jamen altså, Lost Abbey jamen altså og surt!! Og en lille hemmelig smule Cuvee de Tomme, De Molen altmuligt humlet sort røget brunt og noget med Närke.
OOOOOOOOg the mother the father and the son, sort og hvidt, alt og intet, GEUZE ØLLETS ØL Drikkeriget er fanme i live. Hvor er det dog pishamrende fedt at Drie Fonteinen syntes at Drikkeriget skal forkæles. Vi starter med lidt Oude Geuze og lidt Oude Kriek og lidt Schaarbeekse og lidt stærkt Armands Spirit vi fik kun MEGET få flasker og den er GOOOOD, Eau-de-Vie på Oude Geuze.

Og den store festival om et par dage, varm op! De Molen kommer og medbringer et par gode øl, Brewdog kommer og medbringer et par af de aller stærkeste.

Vi er der rundt omkring, og vi hjælper også lidt hos Mikkeller.

ØL!!

(April 2010)

  • Comments(0)//blog.drikkeriget.dk/#post26

DMCP

2010Posted by Henrik Boes Brølling 27 Feb, 2010 20:56
En lille smule De Molen på vores doorstep uhhhhh vi elsker det Triple Hop Bock Vuur & Vlam Premiant Hop Burst Sladek Hop Burst Saaz Hop Burst H&V Special Edition 666 Tsarina Esra Rasputin.
Og Captain Lawrence han går meget meget snart i land.

(Februar 2010)

  • Comments(0)//blog.drikkeriget.dk/#post25

Her er så dejligt i Drikkeriget.

2010Posted by Henrik Boes Brølling 09 Feb, 2010 23:18
Så er Drikkeriget tilbage i fuld effekt, vi har selvfølgelig overhovedet ikke været væk. Vi har bare haft sååå travlt med at drikke alt det dejlige øl der er kommet til Drikkeriget at vi ikke har fået skrevet nyhedsemail, øhhh. Drikkeriget håber at du selv følger med for det er væltet jo ind med de vildeste gotter.
Og vores hemmelige spion satelit holder selvfølgelig også et vågent øje, den har sku fundet lidt af hvert sådan rundt omkring, øl som der ikke er andre der gider at drikke, men Drikkeriget ved jo ikke bedre........alt det sure skidt, alt for meget humle og hvorfor skal øllene være så sorte.........vi bliver lokket til hvad som helst.

åååuuuuuuuu...........det bliver sku bedre og bedre at bo i Drikkeriget......Geuze og ikke den værste af slagsen er på vej BROUWERIJ 3 FONTEINEN, ja, ja vi kan sku stadigt selvom vi drikker for meget øl, det lækreste, lækreste, lækreste, lækreste, sur gammel fadlagret Lambik, Schaarbeekse Kriek, lidt Vintage 2005, den vildeste Eau-de-Vie......1 måned.
Og så endnu en gammmel DB kending.....Green Flash Brewing Company....vi besøgte dem og de har et par hemmelige ting i gemmerne som endnu ikke har set Drikkeriget men som forhåbentligt kommer til det....huuuummmmmmmle.....de kan fanme deres IPA.
Jaja, Dark Horse dem var vi også forbi, den vildeste brygpub.....de syntes også at Drikkeriget har fortjent lidt.....alle de sorte tal, i små mængder men de er her der er selvfølgelig også lidt ((I)I)IPA

Sidste men i den grad ikke mindst og så alligevel næste.....the incredible, the unforgettable....ham den fuldstændigt vanvittigt gode Captain Lawrence han har sku endligt fået pakket lidt øl til Drikkeriget.......de vugger på Atlanten....hans egen lille reserve, X-guldet og hans ven eller er det øen hvor skatten er gemt....det bliver sååå godt!!!!!!

Hvad ellers....smagninger, vi kommer også gerne til dig......verdens måske stærkeste øl (ihvertfald i en kort stund)....japanske byer.......nye hoppende frøer, både i rød og orange, også nogle helt friske og grønne.......sorte tirsdage og ahorn træ træ....tommy's eget fad og flere engle.....hvis du ikke fik kørt ræs i første eller anden omgang er tredie på vej, det er den pishamrende gode onde magt også....hvad ellers.....ROM ER FOR VILD.....smagningen dernede var simpelthen for vanvittig.....og det er Pizza Port fanme også, ærgeligt at de ikke flasker....CASA'en kunne godt have haft lidt mere tranebær, men den var sku med til en bedre jul....og Rugbrødet også Jule Bryg-Style #1.....nåhhhja, en enkelt kasse gammel tærte.....ST går amok....og endeligt morgenmads stouten, den rigtige....

Der er helt sikkert sket mere og der sker hele tiden nyt.

(Februar 2010)

  • Comments(0)//blog.drikkeriget.dk/#post24